Kako približati kontaktne žare?

IZZIV

Naročnikova potreba je simpatičen igriv video, ki prikaže vse funkcionalnosti malega gospodinjskega aparata žar ter igrivo predstavi zanimiv in preprost recept. Žar naj bi povezali z vegetarijanskimi ali veganskimi jedmi. Poudarek je na fotogeničnosti končnega izdelka in na barvitosti celotnega filma. Poveča naj se želja po nakupu tega izdelka.

CILJNA SKUPINA

Kupci, ki se odločajo za nakup prenosnih žarov.

KAJ SMO NAREDILI

Razvili smo dva ločena recepta: pesne burgerje in barvite mavrične ražnjiče. Pesne burgerje smo predstavili v barvitem in svežem okolju na balkonu ali terasi, kjer ima žar posebno mesto med zelenjem. Kontaktni žar pomaga, da je vsako srečanje ožje družbe prava mala zabava, še posebno če jih začinimo s pesnimi burgerji. Barvno paleto poleg rdečih burgerjev določata še zelenje na balkonu in kuharičino turkizno krilo. Pravi pomladno-poletni osvežilni piš barv ustvarja željo po preprostem navdihujočem druženju. Za film o drugem žaru smo pripravili fotogenične ražnjiče in jih prikazali na igriv način. Izbira mavričnih ražnjičev, sestavljenih iz različne zelenjave, je bila preprosta in logična rešitev. Igriv učinek smo dosegli z uporabo tehnike stop motion v delu filma. Poleg tega so ražnjiči s pravo omako okusna in zdrava jed na kateri koli zabavi z žarom

NASVETI IN ZVIJAČE

Igrivost filmov smo dosegli z barvno paleto, ki nas spomni na poletna druženja ob pihljanju vetra na terasah in balkonih. Uporaba zelenjave pri peki na žaru je dodaten pozitivni element, saj tako omogočimo, da so nad žarom navdušeni tudi vegetarijanci in vegani, mimogrede pa jim predstavimo še slasten recept za pesne burgerje. Igrivost vnesemo v film tudi z uporabo stop motiona.

REZULTAT

Dva videa, narejena za Gorenje, d. d., sta bila distribuirana na različnih tržiščih podjetja Gorenje.

NAROČNIK

Gorenje, d.d., Velenje

Mavrični ražnjiči