Predstavitev ožemalnika citrusov Gorenje

IZZIV

Naročnikova želja je bila kratka videopredstavitev električnega ožemalnika citrusov, v njej naj bodo dobro poudarjene vse funkcije, zaradi katerih aparat izstopa na trgu. Poudariti je bilo treba svežino sadežev in lahkoto priprave napitka, polnega vitaminov. Pokaže naj se možnost vsakodnevne uporabe v različnih sezonah.

CILJNA SKUPINA:

Domači uporabniki ožemalnikov in vsi tisti, ki se za nakup še odločajo ter se trudijo za zdrav način življenja.

KAJ SMO NAREDILI

V krajšem videoposnetku delovanja ožemalnika citrusov smo stisnili sokove iz različnih sadežev, različnih oblik in velikosti. Prikazali smo vse funkcije aparata, zlasti smo poudarili, da je uporaba ožemalnika nadvse preprosto opravilo, ki ne zahteva tako rekoč nič truda. Ustvarili smo dva napitka za dve popolnoma različni sezoni in tako opozorili na aktualnost ožemalnika v mrzlih in zimskih prazničnih dneh, ko nam primanjkuje vitaminov, ter v vročih poletnih tednih, ko si želimo osvežitev, na primer pomarančni sok s cimetom in limonov sok z meto.

NASVETI IN ZVIJAČE

Limete, grenivke, pomaranče, limone – osvežujoča barvna paleta svežih citrusov pričara svežino in željo po tem, da bi se takoj odžejali z naravnimi in sveže iztisnjenimi sokovi, polnimi vitaminov.

REZULTAT

Videoposnetek, ki ga je podjetje Gorenje, d. d., distribuiralo po svojih kanalih na različnih tržiščih.

NAROČNIK

Gorenje, d. d., Velenje