Kako smo se projekta lotili?

IZZIV

Uporabne in domiselne vsebine za družbena omrežja, ki bi povečale prepoznavnost blagovne znamke SAM. Poseben poudarek je na uporabi izdelkov, ki jih lahko kupimo v trgovinah Sam. V letu 2017 je SAM odprl trgovino s tehničnim blagom v središču Ljubljane, zato podjetje želi z ustrezno komunikacijo poudariti približevanje uporabnikom.

CILJNA SKUPINA

Domači mojstri in začetniki, ustvarjalci in predani vrtičkarji, ki nakupujejo v trgovinah Sam ali so potencialnih kupci v njih.

KAJ SMO NAREDILI

Vsak teden pripravljamo nasvete za izdelavo različnih domiselnih izdelkov ali navodila za vzdrževanje in popravilo doma. Posebno pozornost namenjamo kreativnim novim izdelkom, izdelujemo jih iz materialov, ki jih prodajajo v trgovinah SAM. Izdelali smo namizno svetilko iz bakrenih cevi, novoletne okraske iz matic …

NASVETI IN ZVIJAČE

Tehnična trgovina je prava zakladnica zanimivih izdelkov. Z malo inovativnega razmišljanja lahko služijo kot ustvarjalni material ali odpravljajo običajne dnevne težave pri vzdrževanju doma.

REZULTAT

Serija izdelkov, ki jih lahko naredimo sami. Vse izdelke smo predstavili s fotografijami in objavami na družbenih omrežjih. Objave so brez dodatnega oglaševanja na družbenih omrežjih dosegle večji doseg od baze sledilcev.